VÄRLDENS TIPS!!!!



På asos.com ligger conversen på 400 spänn!!! Vanligtvis i andra butiker kostar dom 699:-.. Herregud, varför har jag inte upptäckt detta tidigare??

Gör en liten "happy dance" för mig själv här nu! Weii!!!


LONELY.. I AM SO LONELY..


finaste <3

Jahopp..Då ligger man här alldeles ensam och tråkar. Min käre göbbe är i Fjällbacka och jobbar i pianobaren.. och alla vännerna är på after work. Känner mig fortfarande inte helt hundra så jag stannade hemma ikväll. Redig tös! 

Morgondagens önskningar: Frisk. Fint väder. Promenad med Tova. Grillning och vin med goda vänner.
Är det för mycket begärt tro??

Nu ska jag hänga upp den sista maskinen med tvätt och sen försöka få i mig en macka eller två.

Natti raringar!


Satan. Sovit på badrumsgolvet...så bra ha..


Satan. Sovit på badrumsgolvet... så bra har alltså jag mått inatt. David kom och väckte mig och lurade på va sjutton jag låg där för! Haha! Han letade upp en hink istället så jag kunde ligga i sängen..såå skönt! Så det blir en lugn valborg för katten!


The City S02E01 - Show ´Em What You Got


Nya avsnittet av The City hittar ni HÄR !


The Hills, S06E01 - Put On A Happy Face


Nya avsnittet av The Hills hittar ni HÄR! !


"THE BOSS" GER MIG EN BRA START PÅ DAGEN


GOD MORGON RARINGAR


Idag är jag uppe med tuppen. Inte med mening dock, kan inte sova! Väntar just nu på att klockan ska bli nio så jag kan ringa ett samtal. Sen ska jag nog banne mig åka ner till solen en sväng IGEN...var ju nere och solade igår också men det är så jäkla skönt för den dumma magen!!

Klockan 13.00 blir det jobb. Tjipp tjipp!


TIPS

                                                
Smooth Sphere Organic Lip balm från eos (Evolution of Smooth) är fyllda med antioxidant-rikt E-vitamin, vårdande sheasmör och jojobaolja för att hålla dina läppar återfuktade, mjuka och sensationellt lena. De är 95% ekologiska, 100% naturliga och innehåller självklart inga parabener.

Finns i smakerna Honeysuckle Honeydew, Summer Fruit, Sweet Mint och Lemon Drop.

Finns att köpa på eleven.se


Ligger i badet och myser:) Provar på att m...

imag0047 (MMS)

Ligger i badet och myser:) Provar på att mobilblogga för första gången. Fungerar det tro?


DAGENS LUNCH - CEASAR SALLAD


NU NI SKA TANT ANNICKA VISA ER!


Jag får väldigt OFTA frågor om vart jag hittar alla mina partyskor.
Jag svarar NELLY och att dom har hur billiga skor som helst! Men det är nästan aldrig någon som tror mig när jag säger att det är BILLIGT!! Så nu har jag plockat ihop en hög här för att visa er vilka bra priser dom har! Alla skorna kostar under 250 kr


DET ÄR DAGS!


Hey Hey! Ja nu är det väll på tiden att jag bloggar lite, tycker ni inte det?

Vi börjar med helgen tror jag.
I fredags grillade vi för första gången i år! Jihaaa!! Så gott! Katarina, Freddie och fröken Blom var gästerna. Trevligt:)

På lördagen hoppade vi in i Oskars bil som styrde mot Tanumstrand. Det var jag , David, Amanda och Oskar. Vi hade hyrt en 6 bäddsstuga som vi konstigt nog fick skumt bra pris på.
Kvällen bjöd på music quiz och sanning & konka innan vi mötte upp ett glatt gäng edare och begav oss in på Tanumstrand där Arvingarna spelade! Jag mådde inte helt hundra så det blev inte lika mycket bugg som vanligt men många mysiga tryckare! Efter att några brudar varit allmänt jobbiga och irriterande så var det nära att katten gick till attack!! Folk har ju ingen skam i kroppen! Jag var såå arg och knytnävarna var redo att göra sitt tro det eller ej!! haha!  Men men jag lugnade ner mig till slut.. TUR!
Lena var framme och gosa lite med sin käre Casper innan vi drog hem till oss på efterfest. Hon är så rolig!

Dagen efter drog vi in till Grebbestad och käkade på Skafferiet. Riktigt gott! I början iaf.. vi slog vad om hur mycket lilla jag kunde äta och självklart gav jag mig INTE! Grymt bra gjort av mig!


Jepp det var min helg i korthet!


ÄNTLIGEN


SNART


Jag och Sara midsommar 09..

Imorgon får jag äntligen träffa min fina Sara!!


NORSK MELKESJOKOLADE


Just nu ligger jag och kollar på nya avsnittet av 90210 och äter norsk melkesjokolade. Så jäkla gott!!

Imorrn blir det äntligen jobb. Jisses va det ska lekas med Sara och Lola! Sen hoppas jag innerligt att det är fint väder så att vi kan grilla. Så sugen!


RÖDA FARAN


Helt plötsligt hade jag en Ferrari istället för en polo??  Idag har iaf röda faran rullat till Halden. Trevligt att träffa släkten lite.
Blev även lite shopping, mest på ginatricot. Jag ÄLSKAR Haldens gina!! Hittar alltid massa fint. Ett av butiksbiträdena var lite tokig.. hon kom fram till mig och sa: - Åh va fin du är! Du har ett så himla sött ansikte, gud!! Svensk var hon också.. Mycket smart av biträden att göra så för då blir man glad och shoppar änu mer! haha!

Ikväll blir en  tråkig kväll, mannen är i Uddevalla och kommer inte hem förrän i natt. Jag måste åka och handla för jag har ingen mat här hos mig. Det är en heeel vecka sen jag var på konsum och handlade.. helt otroligt för att vara mig. Tjockis Annicka ni vet! Äter ju konstant..

Nej tjopp hopp..
Puss


FINT MED FLÄTA


BJUDER PÅ ETT NICE KORT OCH EN BRA BETE

SOMMAR OCH BRUNBRÄNDA BEN
Jag, Amanda och Therese Grebbestad 09..


MORRN MORRN!


How you doin?? I´m doing fine..nooot! Jag har iaf pallrat mig upp nu. Natten har inte bjudit på mycket sömn inte! Dumma John Blund, vart håller du hus? Måste äta frukost men jag tror inte att kylen har så mycket mer än ägg att erbjuda. Kokt? Stekt? Röra? Hmm..tåls att fundera lite på.


Hej raringar!



Länge sen sist tyvärr. Jag har vart sjuk och legat hos David hela helgen så jag har inte haft med mig datorn.
Vet
nån hur man bloggar från mobilen???

Helgen har varit extremt lugn.. inte alls kul att vara sjuk i detta underbara vårvädret! Jag vill ut och leka!!!! Busa!! Ut på tur!!! I söndags fick vi göra det bästa av situationen och begav oss ut på "långtur" till badstranden där vi la oss och myste med glass på bryggan:) Efter det blev jag helt slut och deckade på soffan igen.  Jag och den nya soffan börjar bli riktigt bra vänner faktiskt! Umgåtts en hel del..

IBLAND är de t dock rätt bra att vara sjuker. Idag fick jag först middag av mamma. Stek med potatis, sås och kokta grönsaker. Sen fick jag paj utav Marie! Huuur god som helst! Yummi!

Nu ska jag sova. Iaf försöka!

puss


PUSS PÅ ER





Jag SKA på mina gossar i sommar. Inget snack om saken!


HUNDVAKT


Idag startade dagen med frulle på cafét med fröken Blom. Jag tog kötbullemacka idag..riktigt gött!!
Efter det åkte jag till mamma och hämtade Tova. Jag ska vara hundvakt idag eftersom Marie & Jörgen är i Trysil. Resten av helgen får hon bo i Håbol hos Hans & Florens. Just nu ligger hon här PÅ MIG och snarkar.. Tjockis!!

Nu ska jag göra lite nudelsoppa och sen blir det myyyyys! :)

Tenga un buen día!


INSPIRATION - ASOS.COM


Gud i himmel va mycket fint asos.com har just nu. Jag vill ha typ allt!! Långkjol står etta på min lista över vad som måste inskaffas.
LOVE IT!


Jävla H&M!!

Är så jääävla arg på H&M just nu!! Gah! Jag fick en lapp hem idag där det står att dom varorna som jag skulle få typ NU kommer jag att få i JUNI!! I fucking jävla juni. Allvarligt??
Varför står det att det finns i lager om det inte gör det?? Ahh!! Jag är inte direkt ensam om att ha fått hem såna här fina lappar nu..
Kul lixom om man t.ex köper en bikini och får ena delen nu och andra i juni!! Då kanske man behåller trosan för att den passar och sen när man får överdelen i juni så passar inte den! Då har men en bikinitrosa. Så förträffligt!


Go´kväll


Kvällssolen strålar just nu..härliga tider!

Dagen har varit lång och trög. Jag har inte mått helt hundra så då blir timmarna på jobbet tok långa!
Funderar just nu på om jag ska dra mig bort till Sara och käka tacos med henne och Bali pojkarna meeen vet inte om jag orkar. Stannar nog hemma och tvättar och kollar film istället. Social och rolig som jag är..

Imorrn ska jag vara hundvakt. VOFF! VOFF!


Chirre å dirre..

Annicka kväll tonight... Chirre å dirre, DH, cougar town, badkar och Sweet Little Lies!

Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good!!!!


Pics från i lördags..


Kvällen startades hos Oskar... SKÅL!!

Oskar plockar fram något farligt..

Tequila!!!!

Spyr dom? ;)

Sen bar det av till Mange där fina Eli höll låda!!


JAAAAAA...


Jag vet att jag suger på att blogga just nu men jag har lixom inte tiden och lusten. Katten är kär och lycklig och vill "bare fria" som min käre far säger! Meeen jag ska försöka. LOVAR!

H&M - KATTENS VAL


RSS 2.0