I mina tankar..

 


PASTA MED AROMAT OCH KETCHUP.

Den nivån får det bli på middagen idag. Eller nej det får nog inte kallas middag, maten helt enkelt. Jag är LAT och HUNGRIG! Tänk vad ofta man åt det när man gick på gymnasiet..



KATTEN HAR FYNDAT!


Kolla in vilka fynd jag klickade hem från H&Ms hemsida! JEANS JEANS JEANS!! Jag älskart!


TORSDAG

Det är torsdag morgon... och pappa kommer snart och hämtar mig för att vi ska åka upp och hämta Tova och ge oss ut på en härlig promenad. Hon kanske följer med mig hem sen så att jag har lite sällskap medans jag städar.

Vet ni vad som hade hänt igår? När Jörgen kom hem från jobbet hoppade det ur en katt ur typ motorhuven!! Han var rädd och jättehungrig stackarn men hade klarat bilfärden fint och var inte skadad. Marie & Jörgen gav den massa mat och Jörgen körde bort och släppte av den vid jobbet igen eftersom om han hade en ägare så var det antagligen i närheten.
Sen kom dom på att katten kanske har flytt ifrån branden som var häromdagen! Det var nämligen alldeles i närheten. Fyy, hoppas inte att det är så för då har den inget hem längre och ägarna kanske tror att den dog i branden. Jörgen skulle kolla borta vid jobbet idag om den kom tillbaka...
Den kan få komma och bo hos mig om den vill!:)

Nu ska jag hoppa in i duschen.. Hörs sen!


FUNDERINGAR KRING HELGEN..

Jag är så sugen på att hitta på nånting i helgen men vad?
Jobbar lördag så det får bli lugnt på fredag MEN lördagkväll??
Jag är sugen på middag. Jag är sugen på poker. Jag är sugen på vin. Jag är sugen på melodifestivalen. Jag är sugen på melodifestivalfesten på hotellet. Jag är helt enkelt sugen på för mycket! Hur ska jag hinna med allt på en kväll?

Lägg upp en plan mina vänner! SNÄLLA NI!


FRÅN TIDEN I VÄRMLAND


Fina Ida!

Käkade glass förut. Såndär CARTE D´OR caramel glass. Jag minns så väl första gången jag käkade den. Det var ihop med Ida, den charmiga Torsby tjejen som ni kan se på bilden. Vi satt i min lilla liiiilla första lägenhet och bara njöt. Vi tyckte att det var glassarnas glass. Blev riktigt besviken när jag käkade den nu. Inte alls god! Det har gått framåt på glass fronten under dessa år. Nu kan ju inget slå B&J.

Ida och jag gick i samma klass och hade även lägenheter vägg i vägg på "knark gatan". Haha! När vi flyttade dit sa hon som visade lägenheten att det var ett JÄTTEBRA område. Ehh NÄ! Dom slogs, sålde droger framför oss när vi låg ute och solade, stängde av strömmen till min lgh( knappen fanns i källaren) och var allmänt creepy. Polisen var där minst en gång om dagen! Kan ni se lilla blonda Annicka mitt uppi allt det här? haha!
Vi bodde inte kvar länge utan flyttade ganska snart som ni kan förstå! Då till en stor fin bostadsrätt där jag stortrivdes:)


Ligger just nu och kollar på stafetten.
SPÄNNANDE! Kollar ni??


SONIA RYKIEL pour H&M


Svarta leggings med strasstenar. Sååå läckra! 299:- ligger priset på och finns på H&Ms hemsida!


BIANCO VÅR










Tadaaa!






         

Som ni ser har söta Rebecka hjälpt mig med en ny look till bloggen. Me like mucho mucho!! TACK!

Annars idag har det inte hänt mycket. Legat hemma och varit yr och mått allmänt dåligt. Ligger nu här med dom mörkaste solglasögonen jag kunde hitta för att kunna titta på datorn utan att få ont i ögonen och huvudet. Aj aj aj! Persiennerna är också nerdragna ska tilläggas. Har lärt mig en läxa nu efter sist gång jag tuppade av. Ta det lugnt och ligga still! Ibland får man försöka ha lite vett. Har varit dåligt med det i mitt huvud innan.

Nu ska jag försöka få i mig lite käk. Usch! Vart är matlusten? Ser ni den så kan ni väll säga till den att den ska gå raka vägen hem till matvraket Annicka igen! Ok?


FIKAT MED DOM BÄSTA!


Gud i himmel vilken slapp dag. Dagen började med en lång härlig sovmorgon, inte alls fel! Sen åkte jag ner till jobbet för att hämta min mobil som jag hade glömt där igår. Fatta paniken jag hade igårkväll när jag var mobillös!! Ahh! Va töntigt egentligen. Vad är det för värld vi lever i? Jag har min mobil till ALLT verkligen.
Nog om det.

Vid 1-tiden blev det fika med Charlotte och Kacka. Supermys! Vi blev kvar i timmar som vanligt. Vi startar alltid men mat och sen blir vi sugna igen så då brukar det bli lite paj eller morotskaka.
Åhh vad jag är glad att Kacka flyttar hit nu. Underbart! Nu fattas det bara att CB och Ekan flyttar hit också. DO IT!

Sen blev det käk och tjöt hos mor och far. Ja mat IGEN! Var också redig flicka och tog tag i alla doktor papper. Jag hatar att fylla i papper, är så dålig på det.
Om det är något jag borde läsa upp av alla ämnen vi hade i skolan så är det svenska! Helt värdelös på svenska, det har jag alltid varit. Kan inte stava och kan verkligen inte formulera texter som en vuxen människa. Synd bara att jag är så fruktansvärt ointresserad av att lära mig.

Nej nu måste jag plocka ur tvätten!
Puss



RSS 2.0