NYTT I GARDEROBEN

Klicka på play för att se klänningen.

Klänning från VILA, 199 riksdaler. FYND så det skriker om det säger jag bara!! Såå underbart skön:)
Ni hittar den på Nelly.com

Maxi Boxer Long Dress SEK 199, Only - NELLY.COM


SMÖGEN


Imorgon bitti bär det av till Smögen. Där ska vi sola & bada och äta mumsig mat på bryggan! Guudars så gött!

Idag har jag bara slappat. Sov till 12.00!! Eller ja, halvsov. Inte likt mig. Stackars David fick försöka sova med mitt nysande och hostande.
Sen blev det lite häng med morsan och sen en glass i solen med Katarina! Så mysigt så:)
Jag var även borta och lämnade in min kamera som har gått sönder. När Edin sålde den till mig så sa han att jag skulle ta helförsäkring för att jag är såå klumpig. Hahaa, han hade så rätt!

Nej nu ska jag packa inför morgondagen och ta mig ett knäckebröd med keso. KESO! Ja, jag köpte keso förut. Jag har inte ätit keso på flera år. En gång var jag inne i en keso period och käkade det typ 2 gånger om dagen. Sen åkte jag på världens spysjuka och har sedan dess aldrig pallat att äta det. Men nu så! Nu är det dags!!


NÅGRA KORT SOM FÅR MIG ATT SKRATTA!


Almir. Världens roligaste Almir. Min käre bordsherre på nyår!
Skrattade halvt ihjäl mig då och gör det även nu när jag ser korten! Haha:)


SEMESTER + SJUKER


Hej på er allesammans! Jag har varit borta en tid som ni märkt, men gör nu ett nytt försök. Nu har jag nämligen SEMESTER! Nice va? Nu har jag all tid i världen att blogga och får förmodligen mycket tokigt att berätta!

Starten på semestern har tyvärr inte börjat så bra. Förkyld nått så in i *******!! Är det straffet för att man slängde sig i ett iskallt hav under midsommar helgen tro?? Det har verkligen blivit tusen gånger värre än igår.. hoppas inte det fortsätter i den takten. Jobbigt!! Eller som jag nu säger dobbiiit;)




RSS 2.0